Houthoek 86 Laakdal

Ruim gelijkvloers appartement met gezellige tuin 

 

Type

Bouwtype

Bouwjaar

Grondopp.

Woonopp.

Appartement

Open

2003

630 m²

130 m²

Slaapkamers

Tuin

Terras

EPC

KI

1 (+1)

Ja

Ja

196 kWh/m²

729

Interesse?

VERKOCHT OP HET EERSTE BEZOEKMOMENT

 

Interesse?

VERKOCHT OP HET EERSTE BEZOEKMOMENT

 

Type

Bouwtype

Bouwjaar

Grondopp.

Woonopp.

Slaapkamers

Tuin

Terras

EPC

KI

Appartement

Open

2003

630 m²

130 m²

1 (+1)

Ja

Ja

196 kWh/m²

729

Dit ruim gelijkvloersappartement is een unieke kans voor wie zoekt naar een betaalbaar appartement in Laakdal mét mooie onderhoudsvriendelijke tuin. Het appartement is voorzien van voldoende berging en parkeerplaatsen voor de deur. Het gebouw telt 2 appartementen, er zijn geen syndicuskosten.

Via de gemeenschappelijke inkomhal kom je binnen in de woonkamer met ruime halfopen leefkeuken. Aan de linkerkant in de gang vind je een eerste kamer. Deze is voorzien van ingemaakte kasten en dus ideaal als dressing te gebruiken. Aan de rechterkant is er een ruime berging en de op te frissen badkamer met douche, wastafel en toilet. Achteraan bevindt zich de grote slaapkamer, eveneens voorzien van ingemaakte kasten. Zowel de slaapkamer als de woning bieden toegang tot de tuin, die zich rond het gebouw situeert. De woning is vooraan voorzien van elektrische rolluiken en is steeds netjes onderhouden.

De tuin is volledig aangelegd met kunstgras en vergt dus geen onderhoud. Het eerste terras is toegankelijk via een groot schuifraam in de living. Het tweede overdekte terras via de slaapkamer. Het houten tuinhuis biedt mooie opbergmogelijkheden. Vooraan het gebouw is er een parkeermogelijkheid. 

  • Zonnige tuin zonder onderhoud (kunstgras)
  • Voldoende opbergmogelijkheden
  • Ruime leefkeuken
  • Parkeerplaats voor de deur
  • Ideaal als investering
  • Geen syndicuskosten

Maak een afspraak

Het bezoekmoment op zondag 30 mei is volledig volzet. Heb je alsnog interesse in de woning? Stuur ons een e-mail en dan zetten we jou op de wachtlijst. 

contact:
hallo@vastgoedmarketing.be
0471547298

Houthoek 86 Laakdal

Contact