Extra diensten

Voor wie het iets meer mag zijn

3D rendering

Kan je eigendom een opknapbeurt gebruiken, of staat het leeg? Met behulp van 3D rendering laten we kandidaat-kopers het volledige potentieel van je woning zien. Je eigendom wordt in een handomdraai digitaal omgetoverd naar de look-and-feel die jij wenst. Bang dat potentiële kopers je woning niet naar waarde zullen schatten? Dan is 3D rendering vast en zeker iets voor jou.

Grondplan opmaak

Een plattegrond maakt het geheel compleet omdat het een totaaloverzicht geeft van je eigendom. Kandidaat-kopers krijgen zo een goed beeld van de verschillende ruimtes, de groottes ervan en hoe de kamers ten opzichte van elkaar geplaatst zijn. De uitwerkingen van een grondplan variëren van standaard tot ingevuld met interieur en/of exterieur.

Vastgoedstyling adviesverlening

Zonder stress rondleidingen geven? Met onze vastgoedstyling adviesverlening stomen we zowel je woning als jou als verkoper klaar. We doorlopen je eigendom en benoemen alle positieve aspecten en verbeterpunten. Je ontvangt daarnaast concrete tips and tricks over het verkoopklaar maken van je eigendom en het organiseren van bezoekdagen.

nieuwbouwmarketing.be

Vastgoedmarketing.be, maar dan voor de professional.